Skip to main content

Topvalg til at tage dig fra vinter til forår

Top picks to take you from Winter to Spring

Kæmper du med at gå fra julens fulde glam til overgangen til foråret og de lysere måneder?

Med så meget pres for at have det sjovt og sjovt, kan det være hårdt at komme ned i januar.

Jeg mener heller ikke kun følelsesmæssigt! Vi bliver bombarderet i juleperioden med humørfyldte nuancer, stjerner, himmelsk og glamour, og hvad så?

Nå, jeg har lavet denne redigering for at vise dig, hvad jeg har at tilbyde, der kan holde dine smykkejuice flydende og tage dig ubesværet ind i de lettere dage.

1: Forget Me Not Hoops, £30

Nogle lyse blomstermotiver, der er perfekte til foråret, er mine forget me not hoops øreringe, sat på tynde lag, indgraveret blank blå og glitrende perledetaljer, de hænger fra forgyldte armringe. Shop hele kollektionen her .

2: Hjertebøjle øreringe , £29

Klart en god idé, når Valentines nærmer sig, eller her i Wales St Dwynwen's Day den 25. januar. Disse yndige hjerter lover at være legende og perfekte til denne tid af året, men hvem sagde, at hjerter kun er til februar? De er ideelle til dem, der gifter sig eller bare fejrer kærligheden generelt. Shop alle mine hjerter her .

3: Snefaldsknopper , 27 kr

Vi kan ikke gå ind i foråret uden at regne med det smukke snefald, det er virkelig et tegn på liv i vores landskab, og de små knopper, der dukker op, får mig til at føle mig så glad. Du kan tilføje noget glæde med disse nitter på dine ører hver dag. Shop hele kollektionen her .

4: Peony halskæde , 28 kr

Et absolut tophit fra 2021 og min stolteste kollektion til dato. Pæonerne var en af ​​de udvalgte blomster, som mine instagram- følgere valgte, som jeg kunne udforske og skabe akrylversioner af. Dette stykke er lavet til hverdagen og passer så godt til de varer, jeg har valgt i dette indlæg. Shop hele kollektionenher .

Glem ikke, at hver vare, du køber, kommer med en personlig seddel, plejekort og etui eller æske (hvis du vælger kasseindstillingen).

Tak og NYD!

Comments

Be the first to comment.